Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årsmøde 2021 – Mekanismer og behandling ved langvarige postcommotionelle symptomer (Digitalt)

10. marts 2021 @ 9:15 - 15:30

Programmet for årsmødet i år har været længe undervejs.

Med temaet “Mekanismer og behandling ved langvarige postcommotionelle symptomer” var oplægsholdere, nationale som internationale, yngre forskere som professorer, oplagte og klar til at udfolde indholdet af årmødet 2020 i Københavns Universitets lokaler på Amager. Over 300 deltagere havde meldt deres ankomst, flybilletterne fra Phoenix købt, da ak….Corona-epidemiden ramte, og satte arrangementer verden over på stand-by.

Det er nu lykkes os at skabe et program i tråd med sidste års program, men justeret til digital afholdelse bl.a. ifa. interaktive sessioner til aktivering af jer, deltagere.

Vi glæder os meget og håber på en spændende og interessant dag med gode diskussioner og oplysende oplæg.

Til årets tema ønsker vi især at forsøge at svare på, hvilke patofysiologiske forandringer, der er i spil hos personer med langvarige symptomer efter hjernerystelse og, hvad vi kender til evidensen bag behandlingen af dem?

Arrangementet er blevet til i et samarbejde med Center for Hjerneskade (CfH) og Dansk Center for Hjernerystelse (DCFH), og vi er heldige igen i år at slagets gang faciliteres af overlæge og tidl. klinikchef Christian Pilebæk Hansen, der er moderator på dagen.

Prisen for årets arrangement er også afstemt efter den digitale afholdelse: er gebyrfrit/gratis for medlemmer og sat ned til blot 300 kr. for ikke-medlemmer.

Detaljer om platform, tilmelding mm. ses på programmet ved at klikke her.

De bedste hilsner

DSNR

Detaljer

Dato:
10. marts 2021
Tidspunkt:
9:15 - 15:30

Arrangør

DSNR