Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Interaktivt webinar omkring “Vælg Klogt”-anbefalinger.

26. april 2021 @ 15:30 - 17:30

Danske Patienter og Lægevidenskabelige Selskaber er ophavsmænd til den danske “Vælg Klogt”-organisation, der i dag danner rammen om et fagligt stærkt partnerskab.

Organisationen peger på områder i det danske sundhedsvæsen, hvor der bliver udført unødvendige undersøgelser, behandlinger eller procedurer, der ikke gavner patienter, og som i værste fald kan gøre mere skade end gavn. “Vælg Klogt” udvikler anbefalinger til, hvad man bør undgå at gøre, og peger på løsninger til at skabe de nødvendige forandringer. Anbefalingerne er evidensbaserede, og indskrives i kliniske retningslinjer, samt godkendes af lægevidenskabelige selskaber og Danske Patienters medlemsorganisationer.

D. 26. april afholdes på Zoom et webinar fra kl. 15.30-17.30 hvor “Vælg Klogt” beder både patienter, læger og andre sundhedsprofessionelle om input til, deres nye anbefalinger skal udarbejdes om.

Alle forslag sorteres og kategoriseres af Vælg Klogt-sekretariatet og en rådgivningskomité udpeget af LVS og Danske Patienter scorer alle indkomne forslag ud fra kriterierne relevans, impact og gennemførbarhed.

Det er Vælg Klogts styregruppe, der endeligt beslutter, hvilke seks anbefalinger organisationen skal arbejde med for i året 2021 til 2022.

Tilmeldingsfrist torsdag 22. april. 

Se detaljer om tilmelding mm. her på programmet.

Detaljer

Dato:
26. april 2021
Tidspunkt:
15:30 - 17:30