Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

National konference om rehabilitering af børn og unge med erhvervet hjerneskade

14. november 2022 @ 9:00 - 16:00

For at styrke samarbejdet på tværs af sektorer afholder Hjerneskadeforeningen, Hjerneskadecenter Virum, Vestdansk Videnscenter for Neurorehabilitering og Videnscenter for Neurorehabilitering en national konference for fagprofessionelle den 14. november 2022 på Rigshospitalet.

På konferencen gør vi status på neurorehabilitering til børn og unge med erhvervet hjerneskade, og dét vi ved om indhold og effekt af neurorehabiliteringen.

Vi gør også status på, hvad vi ved om målgruppen i Danmark, og hvordan barnet/den unge og familien kan inddrages i neurorehabiliteringen. Konferencen er samtidig afsæt for dannelsen af et nationalt netværk i 2023 på tværs af fag og sektorer for fagprofessionelle, der arbejder med børn og unge med erhvervet hjerneskade.

Formålet med netværket er at styrke og udvikle rehabiliteringsforløbet. Netværket vil give mulighed for at dele faglig viden, erfaringsudveksle og udbygge samarbejdet på tværs af enheder og sektorer.

På konferencen vil der være en postersession, hvor det vil være muligt at præsentere igangværende udviklings-, kvalitets- og forskningsprojekter om børn og unge med erhvervet hjerneskade.

Ønsker du at deltage med en poster, kan du sende et abstract som Word-dokument med:
Introduktion, formål, metode, resultater – og konklusion (hvis eksisterende), maks. 300 ord til:  linda.kraemer.sundekilde@regionh.dk senest den 10.10.2022.

Hvis din poster bliver antaget får du svar senest den 12.10.2022.
Der antages ikke posters, som er reklame for produkter.

Målgruppe:
Fagprofessionelle på hospitaler, i kommuner og private institutioner som arbejder med børn og unge med erhvervet hjerneskade. Dette kan være ergoterapeuter, fysioterapeuter, hjerneskadekoordinatorer, logopæder, læger, neuropsykologer, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, socialrådgivere, ledere, kvalitets- og udviklingspersonale med flere.

På konferencen får du som deltager:

  • Nyeste viden om rehabilitering af børn og unge med erhvervet hjerneskade
  • Nyeste viden om populationen børn og unge med erhvervet hjerneskade i Danmark, herunder beskrivelse af rehabiliteringsforløbet
  • Nyeste viden om inddragelse af barnet/den unge og familien i rehabiliteringen samt deres behov
  • Mulighed for at netværke
  • Mulighed for at blive involveret i etablering af det kommende nationale tværfaglige netværk

Detaljer

Dato:
14. november 2022
Tidspunkt:
9:00 - 16:00