Vigtigt! Vores årsmøde d. 12.03.20 er udskudt til 2021 pga. Coronavirus!

6. marts 2020

Kære alle,

Det er med stor beklagelse, at vi desværre må meddele, at vi aflyser afholdelsen af årsmødet i Dansk Selskab for Neurorehabilitering i næste uge, nemlig torsdag den 12.03.2020.

Årsagen er de nyeste regionale og nationale retningslinjer vedrørende Coronavirus (CoVid-19). Tiltagene nu drejer sig ikke kun om at sikre tilstrækkeligt mandskab på hospitaler og andre institutioner i sundhedsvæsenet og kommunerne, men også om at reducere smittespredning lokalt og globalt.

Vi er særligt ærgerlige over aflysningen, fordi alle 300 pladser til arrangementet er solgt, og der derudover er interesserede på venteliste.

Mødet vil blive afholdt på et senere tidspunkt i år (RETTELSE: Er udskudt til foråret 2021), og vi i bestyrelsen i DSNR vil meget snart kunne udmelde datoen. Hvis du ved udmeldelsen af det nye tidspunkt ved, at du fortsat gerne vil deltage, kan din indbetaling blive på selskabets konto. Hvis du derimod ikke kan deltage og ønsker din indbetaling refunderet, eller hvis du ønsker den rfunderet nu, bedes du sende mail til selskabets sekretær Anja Kildebo akil@filadelfia.dk

Vi takker jer alle for jeres interesse for mødet og beder om jeres forståelse.

Med venlig hilsen fra arrangørerne og bestyrelsen for DSNR